Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hvězda prvních tří dílů Kameňáku Hana Čížková (59) se po dlouhé době objevila na veřejnosti a mnozí valili oči! Na dotočné Kameňáku 4, v němž také získala roli, se objevila dáma, která se rozhodně proces stárnutí nesnaží zastavit plastickými operacemi. Jaké však bylo překvapení, když přísahala na život svých dětí, že mnohem větší ňadra nejsou výsledkem práce chirurgů, ale kilíčků navíc. Podívejte se na video!

„Všichni mi říkají, že jsem v Kameňáku neměla žádná prsa a že teď mám větší. Fakt mi tedy narostla. Trochu jsem zkrátka ztloustla. Ale přísahám na svoje děti, není to plastika, všechno mám svoje,“ tvrdí dáma, které po třetím Kameňáku zemřel manžel, od té doby žije s partnerem, podnikatelem.

A jak se Hanka během let změnila? „Jsem pořád veselá, ale zestárla jsem. Hlavně po ránu je to vidět,“ směje se, ale že by si nechala udělat plastiky, to odmítá. „Úplně upřímně vám musím říct, že já sama nemám nic, žádnou plastiku. Nejsem toho ale odpůrkyně. Třeba víčka mám vypíchaná a vrásky upravené, ale plastiku ne,“ dušuje se Čížková. A co ji v Kameňáku zchudne?

„Kohnová zchudne. Kohn totiž nějak prošustruje peníze. Pořád je to ale marnivá Sára, ta postava se moc charakterově nemění. Tenhle Kameňák je ale převážně o mladých lidech, my jim spíš sekundujeme,“ dodává hvězda právě dotočeného filmu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám