Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) se může pochlubit dokonalou postavou. Své nohy vystavila v neuvěřitelně krátkých šortkách, ze kterých chvílemi vyčuhoval i zadeček. Taťána má co ukázat a dobře ví, kde jsou její přednosti.

Jaký má recept na dokonalý zadeček? "Nejsem moc ukázkový typ, jak by modelka měla jíst a cvičit. Jsou dny, kdy se snažím držet zdravou životosprávu, a jsou dny, kdy si dám čokoládu, kterou miluju. Čím je moje mamča starší, tím je hubenější. Asi jsem to zdědila po ní, díky ní nemusím tolik cvičit," říká Makarenko.

"Na zadeček je dobré nepoužívat výtah a chodit do schodů. A také hodně sexu," upřesňuje modelka, která již dva roky žije s hokejistou pražské Sparty Zdeňkem Bahenským. "Doma to klape, určitě. Už kvůli tomu pevnýmu zadečku," dodala Taťána se smíchem na otevření motokárové haly v Horních Počernicích, kam s partnerem vyrazili.

Taťána na svém vzhledu hodně pracuje, netají plastiku prsou a nosu. "Přiznala jsem prsa a nos. Nemám s tím problém. Když už na to jdu, proč bych pak měla lhát," uzavřela Makarenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám