Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo je tahle pětiletá culíkatá holčička? Ještě před měsícem to byla obyčejná krásná holka z Dolních Kounic na Moravě a nyní ji zná celá Česká republika. Vyzkoušela již dvanáct soutěží krásy, letos si dala cíl uspět v České Miss a podařilo se. Stala se novou Českou Miss World. V budoucnu by chtěla pracovat jako logopedka. Už víte?

Krásná brunetka Lucie Kovandová si popularitu užívá teprve několik týdnů. Stihla pózovat s korunkou, rozejít se s přítelem, převzít nový byt, jehož pronájem v soutěži vyhrála, pár akcí pro sponzory a módní přehlídku na plese Prahy 1. Jaká byla jako dítě? Snila už tenkrát o kariéře modelky a toužila být Miss?

"S kamarádkou jsme si jako malé hrály na sekretářky, mám ještě schované papíry, a mám dokonce i vlastní razítko. Je ale pravdou, že jsme si také hrály na princezny a mám fotku s korunkou, tak to ve mně asi už tenkrát trošku bylo," řekla Super.cz s úsměvem Lucie.

Dětství prožila na Moravě s rodiči a sestrou Andreou. "Já jsem byla asi vzorňák a mám dobré vzpomínky na dětství. Každý rok jsme jezdili s našima na dovolenou na chaty, houbařili jsme. Jezdili jsme po zámcích a večer pekli buřty. Bylo to hrozně fajn," dodala nová Česká Miss World.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám