Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) se zase jednou pěkně odvázala. Tentokráte odhodila stud i svršky před svými kolegy, se kterými bude pravidelně už od zítřka vysílat show na rádiu Kiss. Spolu s Jaro Slávikem (49) a Jiřím Harnachem budou v pořadu glosovat aktuální společenské dění a už při focení si tahle trojka užila docela slušnou legraci.

A proč je na fotkách k novému pořadu Gábina Partyšová nahá? „Na focení bylo zábavné hledat správné pozice, aby Gábina neukázala všechno. Proč je na fotkách nahá se snad dozvíte přímo v show,“ okomentovala vznik nových fotek jejich autorka Monika Navrátilová.

S nápadem na pořad přišel Jaro Slávik, kterému se líbil koncept česko-slovenského tandemu moderátorů. Gábina Partyšová začínala v rádiu před patnácti lety a dnes se věnuje výhradně televizi, přičemž několik nabídek na moderování v rádiu odmítla. Na Slávikův návrh ale okamžitě kývla. Zčásti tak řeší i stres, který ji v poslední době potkal v souvislosti s jejím soukromím. „S Jarem spolupracuji už několik měsíců, mám ráda jeho humor, a proto, když mi přinesl námět na show v rádiu, jsem neodolala.“

Slávik ke spolupráci přizval ale i třetího člena Jiřího Harnacha. Jeho schopnosti rozpoznal už v televizní talentové show, kde jako semifinalista ohromoval porotu rekordně rychlým skládáním textů písní. „Jirkův talent je originální a do rádiové show se dobře hodí. Rád bych, aby si rádio udrželo status zdroje zábavy a nebylo bráno jen jako kulisa.“

Gábina kromě Jirkova talentu velmi vítá i skutečnost, že je úspěšný právník: „V médiích se na sebe dozvídám tolik nepravd, že bude dobré mít Jirku občas při ruce,“ dodala Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám