Hlavní obsah
Článek

Bývalý kalifornský guvernér a hollywoodský herec Arnold Schwarzenegger (76) odkryl karty. Manželka Maria Shriver (55) se jej rozhodla po pětadvaceti letech opustit, protože se jí přiznal k nemanželskému dítěti! To si navíc pořídil s ženou, která dvacet let pracovala v jejich společné domácnosti.

„Poté, co jsem opustil úřad guvernéra, jsem své ženě řekl o této události, která se stala před více než deseti lety,“ přiznal se Schwarzenegger v prohlášení zveřejněném v listu The Los Angeles Times.

„Chápu zlost a zklamání, které cítí má rodina a přátelé. Zasloužím si je. Neexistuje pro to omluva a beru na sebe plnou zodpovědnost za zranění, která jsem způsobil. Marii, svým dětem i rodině jsem se omluvil. Je mi to opravdu líto,“ sypal si Terminátor popel na hlavu.

Jméno matky Schwarzeneggerova nemanželského dítěte nebylo zveřejněno, žena už v jeho domácnosti nepracuje. Své místo ale opustila teprve v lednu. Ačkoliv herec a politik své otcovství před úřady nikdy neuznal, o potomka se vždy finančně postaral, napsal list.

Schwarzenegger se s Mariou Shriver oženil v dubnu 1986. Mají spolu čtyři děti - Katherine (22), Christinu (20), Patricka (18) a Christophera (14). Dlouholeté manželství ale kvůli Terminátorovým záletům po pětadvaceti letech podle všeho končí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám