Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) je v současnosti starostlivou maminkou na plný úvazek. Svého manžela, hokejistu Tomáše Plekance (41), jistě okouzlila nejen svou osobností, ale také neodolatelným půvabem a krásnou postavou, kterou se zcela odhalenou nebála ukazovat ani před kamerou.

Když bylo Lucii sladkých dvaadvacet let, ukázala své poprsí v dramatu Dušana Kleina Ta třetí. Zpěvačka si střihla roli vyzývavé a atraktivní Adély, která někdy až necitlivě koketuje se čtyřicátníkem Jiřím, jehož ztvárnil Vladimír Dlouhý.

Prsa ostatně Vondráčková neukázala zdaleka naposledy. Svou nejslavnější odhalenou scénu si zahrála v teenagerovské komedii Snowboarďáci. Rozverná Vondráčková tehdy vyběhla ven ze sauny skoro nahá a hrdě ukazovala, co jí příroda v oblasti hrudníku nadělila.

A do třetice všeho dobrého nesmíme zapomenout ani na komedii Juraje Jakubiska Post Coitum. Lucie tentokrát potěšila nejen „horňáky“, ale i „dolňáky“, jimž poskytla pohled na svůj sexy zadeček.

Na další filmy, ve kterých se Vondráčková alespoň trošku poodhalí, si asi budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Zpěvačka se naplno věnuje mateřským povinnostem a svlékacím scénám se prozatím vyhýbá.

Reklama

Další články

Načítám