Hlavní obsah
Článek

Herečka Iva Janžurová (82) zažila v posledních měsících nejednu smutnou chvilku, když ji opustil její milovaný životní partner a otec jejích dvou dcer Stanislav Remunda. Prázdninové volno využila dokonale k očistě fyzické i duševní. Tři poslední srpnové týdny strávila ve společnosti své kamarádky MUDr. Ivany Němečkové hned v několika destinacích slunného Španělska.

„Potřebovala jsem se dát trochu do pořádku a vyčistit si hlavu. S radostí jsem proto přijala pozvání Ivanky, do jejíchž rukou jsem se na její pražské klinice před nedávnem svěřila,“ přiznala populární herečka.

A program její odpočinkové dovolené nebyl ani na moment fádní: „ Několik dní jsem se prohřívala v moři u Murcie, navštívila jsem snad nejkrásnější město Španělska Sevillu, kde mě uchvátila tamní katedrála a staré město. Zbytek dovolené jsem strávila u pohádkově průzračného moře na jihu Andalusie.“

V závěru dovolené se Iva připravovala na své zářijové představení v Národním divadle. „Procházky po nekonečné pláži mě uklidňovaly, moře hučelo a já si mohla v klidu opakovat své divadelní role. Ivanu jsem při tom samozřejmě hned využila a musela mi nahazovat,“ usmívá se Iva, která si z dovolené odvezla jen příjemné zážitky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám