Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Happy end bouřlivého vztahu Agáty Hanychové (38) a Mirka Dopity (30) se nejspíš konat nebude. Poté, co v květnu zrušila svatbu, už odjela i z domu, kde spolu dvojice pobývala. Nyní se modelka nachází na chalupě v Orlických horách. Jednoduše se sebrala, sbalila si věci i ročního syna Kryšpína a nejspíš se těšila, až bude z Dopitova dohledu.

Podle deníku Aha! to celé začalo sexuálním úletem s dívkou, který vygradoval až zrušením plánované svatby, krátce poté se navíc Dopita popral na filmovém festivalu v Karlových Varech, za celý incident mu nyní hrozí až desetileté vězení.

Agátě už tak nejspíš došla s problémovým partnerem trpělivost. Nechce odpovídat ani na dotazy směřované na něj a raději stroze odpovídá: „Zeptejte se jeho. Kde je? To nevím.“

Do Orlických hor, kde nyní Agáta vegetuje, má údajně otec malého Kryšpína zákaz vstupu, modelka si nejspíš nechce nechat kazit náladu. Samotný Dopita se však zdá být v pohodě: „Agáta je s Kryšpínem na chatě, to je pravda. Mezi námi je ale vše v pořádku.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám