Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o tom, že Jana Doleželová (42) chodí s Jaromírem Jágrem (52), vznesla vlnu spekulací, že se Miss České republiky 2004 živí jako luxusní společnice. Z prostituce Doleželovou otevřeně nařkly přes média její kolegyně Agáta Hanychvá (38), Zuzana Rosáková (45) a Taťána Makarenko (34). Modelka spekulace o nezákonném a nemravném melouchaření samozřejmě popírá. Zajímalo nás, jak si vysvětluje, že vznikla takováto fáma.

„Dle informací ze zákulisí modelingu jsem trnem v oku některým druhořadým modelkám dlouhodobě poté, co jsem otevřela před pěti lety první lékárnu. Od té doby se lékárny rozrostly i o zásobování klinik. S tím bohužel roste i zášť, kterou ke mně chovají některé modelky bez vlastní existence. Přeji jim, aby také našly vlastní pole působnosti, ve kterém se jim bude dařit a budou šťastné," říká krásná lékárnice.

Doleželovou nejvíce pobouřilo, když se na její adresu vyjadřovala právě kontroverzní modelka Makarenko. „Útok silikonové krásky Makarenko, jejíž jméno jsem si musela najít na internetu, abych vůbec věděla, o koho jde, je ještě směšnější. Fakt, že se u tak intimní záležitosti, jako je plastická operace, nechá fotit do médií, svědčí o tom, že se zjevně nezastaví před ničím. Zřejmě i svým lživým vyjádřením o mé osobě se chce zviditelnit," říká Jana.

Nejkrásnější dívka roku 2004 je přesvědčená o tom, že má čistý štít a hodlá se proti pomluvám bránit. Nevylučuje ani možnost, že podá na své sokyně trestní oznámení. „Již jsem v kontaktu se svým právníkem a budeme tuto možnost řešit," říká.

Reklama

Další články

Načítám