Hlavní obsah
Článek

Reality show Hotel Paradise, v které se parta bývalých prostitutů, striptérek a různě inteligentních mladých krásných lidí snažila pomocí sexu a intrik dostat do přízně televizních diváků, spěje do finále. To ale bude překvapivě bez moderátorky Martiny Gavriely (45), která přitom soutěží diváky provázela už od samého počátku. Místo ní přímý přenos s největší pravděpodobností odmoderuje rozjuchaná slovenská dvojice. „Dohodla jsem se na tom s Primou,“ řekla Super.cz Gavriely.

Odvedla tvrdou práci, plody ale budou sklízet jiní. Šestého července se v Bratislavě uskuteční finále Hotelu Paradise a místo toho, aby zde Martina ukázala své kvality, bere nohy na ramena.

„Na moderování přímého přenosu se necítím. Na to jsou tu úplně jiní profíci. Leoš Mareš nebo Libor Bouček. Zkrátka někdo, kdo je vtipný a pohotový. Už dlouho jsem odmítala finále uvádět a jsem ráda, že mi v tom Prima a slovenská televize Joj vyšly vstříc,“ potvrdila naše informace Martina, která nebude za svůj odmítavý postoj k přímému přenosu ani pokutována.

A kdo ji příští pátek nahradí? Zdá se, že moderátorská dvojice, která na Slovensku uváděla bizarní talkshow Noc v ráji, v níž probíhaly debaty o soutěžících a jejich chování. Jde o Milana Juniora Zimnýkovala a Petru Poláčikovou.

„Gavriely nabízeli, ať finále odmoderuje s Petrou, nakonec to vypadá, že buď do přenosu půjde Petra sama, nebo právě s kolegou Milanem,“ prozradil nám náš zdroj z televize.

„Finále se stále připravuje, takže zdaleka není ještě jisté, kdo bude finále moderovat. Vše bude upřesněno až začátkem příštího týdne,“ mlží zatím ústy svého PR koordinátora Václava Mazánka televize Prima. Gavriely se přesto během večera v televizi objeví. „Budu tam mít pár vstupů,“ doplňuje.

Reklama

Další články

Načítám