Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nela Boudová se na divadelním jevišti objeví v nejodvážnějším kostýmu ve své kariéře. Kvůli roli prostitutky v divadelní hře Včera tě zabiju! se převleče do latexových minišatiček a rudých sexy kozaček nad kolena.

"Je to jednoznačně nejodhalenější kostým, který jsem v životě na jevišti měla. Se studem ale nijak problém nemám. Jsou to přece jenom šaty, i když gumový a kratičký," řekla Super.cz Nela Boudová.

"Moje role není úplně prostitutka, ale spíš domina. A jestli jaké jiné herecké role trénuju doma? Ne, to opravdu ne," řekla Super.cz se smíchem herečka na tiskové konferenci, kde se hra představovala.

Své roli ale nezůstala už tam nic dlužná. Přítomným hostům v nestřeženou chvíli předvedla své spodní prádlo a také krajkové podvazky.

Roli dominy a prostitutky bere Boudová i jako skvělou odtučňovací kúru a přípravu na letní natáčení filmu Líbáš jako ďábel.

"Už jen na focení jsem v těch latexových šatičkách byla během pěti minut byla úplně spocená. Ted v létě mám točit film Líbáš jako ďábel a pani režisérka Poledňáková je velmi náročná na to, aby ženy vypadaly dobře. Protože nechci poslouchat řeči typu zastrč břicho, tak to bude skvělá příprava. A před natáčení nebudu pár dní večeřet," dodala s úsměvem Boudová.

Vedle Boudové se v představení Včera tě zabiju objeví Marek Vašut, Veronika Freimannová, Miroslav Vladyka, Ilona Svobodová, Václav Vydra, Betka Stanková a další známé tváře.

Reklama

Další články

Načítám