Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Konvičková (29) v těchto dnech oslavila své osmnácté narozeniny. Jedním z gratulantů byl i její kolega Daniel Mrózek, který s Markétou právě nazpíval zbrusu nový duet. Pro Markétu měl ale připravený opravdu velmi osobní dárek. Rozhodl se ji učesat. Dan totiž právě končí kadeřnické učiliště a čekají ho závěrečné zkoušky.

„Markétě jsem doporučil nosit vlasy tak, aby nezakrývaly obličej. Má moc hezké oči, tak by byla škoda je schovávat,“ skládá poklonu blonďaté zpěvačce Dan. Markétě na hlavě vykouzlil slušivý drdol. „Já se přiznám, že využívám této příležitosti také k tomu, že trénuji na závěrečné zkoušky. Přece jen nyní hrál prim zpěv. Ale školu chci každopádně dodělat,“ uzavírá Daniel. Zda je lepší kadeřník nebo zpěvák tak rozhodně ukáže čas.

Markéta s Danem si dali sraz v salonu přední vizážistky Claudie Marčekové. „S holkama od Claudie nespolupracuji poprvé. Denisa Linhartová mě v minulosti již česala, a tak jsem ráda, že Dana tady trochu jistila. To víte, zkušenost je zkušenost,“ směje se Markéta Konvičková. O make-up se pak postarala Kristýna Marčeková, která jde ve stopách své matky a je tak důkazem, že jablko nepadá daleko od stromu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám