Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reese Witherspoon (48) se v loňském roce po dvanácti letech rozvedla. V jejím životě zatím není žádný oficiální přítel, a tak na předávání Zlatých glóbů dorazila se svým synem. Blonďatého krasavce lidé označují za hereččin klon nebo jako Leonarda DiCapria zamlada.

Herečka se loni rozvedla s hledačem talentů Jimem Tothem, s nímž má jedenáctiletého syna Tennesseeho. Z předchozího vztahu s hercem Ryanem Phillippem má ještě dvě děti, dceru Avu (24) a dvacetiletého syna Deacona. A právě ten se stal máminým doprovodem na předávání Zlatých glóbů v Beverly Hills v Kalifornii. Přesto, že Deacon by mohl být filmovou hvězdou, zatím se šoubyznysu vyhýbá a studuje na univerzitě v New Yorku. Zlaté glóby pro něj byly první takto velkou společenskou akcí v životě.

Deacon prozradil, že mu matka kladla na srdce hlavně důraz na čistotu a zdvořilost. „Ty nejdůležitější věci jsou žvýkačka, dezinfekce na ruce a být ke všem milý,“ řekl magazínu Variety s tím, že jeho máma je milovnicí party a on se s ní snaží držet krok. Zatímco Reese na sebe oblékla šaty z dílny Monique Lhuiller, Deacon zvolil jednoduchý černý smoking. Fotkou se synem se herečka pochlubila i na sociální síti a hned se na adresu obou dostavila spousta lichotek.

„Ach bože, tvůj kluk vypadá jako mladý DiCaprio,“ komentovala například jedna fanynka. „Hezčí než DiCaprio,“ odpovídala jiná sledující. „Váš syn vypadá přesně jako vy, identicky,“ hodnotí další. „Jak můžete po dvaceti letech vypadat úplně stejně,“ lichotí herečce jiný sledující.

Sama Reese Witherspoon si sice ten večer žádnou cenu neodnesla, doprovod jejího syna pro ni byl ale určitě tou největší výhrou. A jinak je v současné době vidět hlavně díky seriálu The Morning Show, kde se objevuje po boku Jennifer Aniston. Dokonce se nechala slyšet, že práce na sérii pro ni byla „největší zábavou v životě.“

Reklama

Další články

Načítám