Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reese Witherspoon (48) už je pár měsíců rozvedená, jak se ale zdá, přes všechno zlé se přenesla a alespoň závěr roku je pro ni veselý. Užívá si dovolenou v Mexiku, své tělo vystavuje slunečním paprskům.

Zpráva o rozvodu americké herečky letos přišla jako blesk z čistého nebe. Po dvanácti letech vztahu, kdy Reese na svého muže, hledače talentů Jima Totha, pěla samou chválu, v březnu oznámila, že je svazek u konce. Důvody neuvedla, svědkové ale údajně viděli jen několik dní před podpisem rozvodových papírů Jima s neznámou ženou na Kostarice. Herečka měla vztah oplakat, po prvním nepovedeném manželství s hercem Ryanem Phillippem si prý myslela, že podruhé to už bude navždy. V srpnu už ovšem byla rozvedená.

Případný nový vztah zatím herečka, která v poslední době slaví úspěchy v seriálu The Morning Show po boku Jennifer Aniston, nepřiznala, během vánočních svátků si do Mexika odskočila s přáteli. Paparazzi ji vyfotili v dobré náladě v bílých jednodílných plavkách a v klobouku s širokou krempou. Právě plavky ale padly do oka lidem, kteří by si na herečce představovali zcela jiné.

„Ona je milá, ale plavky jsou ošklivé a nelichotivé,“ píše pod článkem v magazínu Daily Mail jeden ze čtenářů. „Vypadá jako babička,“ přisadil si druhý. „Vypadá jako krabice od mléka“ nebo „Vždycky měla hranatou postavu, od rozvodu určitě přibrala pár kil“, neberou si servítky další. „V těch plavkách vypadá hezky, ale v jiných by mohla vypadat desetkrát lépe. Nechápu, jak je možné, že tyhle hvězdy s přístupem k penězům a stylistům nevědí, jak se obléct tak, aby jim to slušelo,“ přemítá další.

Reese nejspíš svou postavu v plavkách příliš neřešila a snažila se užít si hezkou dovolenou se svými známými. Nejdůležitější je pro ni určitě to, že se po rozvodu opět dokáže smát.

Reklama

Další články

Načítám