Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor je letos pro diváky obrovským zklamáním. Můžou za to soutěžící, kteří stojí frontu na odchod domů.

Survivor už dobrovolně opustilo několik hráčů, Ornella Koktová, Sebastian, Ivana Jirešová, Rachel Karnižová, a naposledy se stejně rozhodl Jakub, který měl problémy s uchem, a Filip, který nespecifikoval, proč ostrov v Dominikánské republice opouští.

„Stojí se tam fronta na odchody, já jsem neměla být první, co měla jít domů. A ano, budou odcházet ti, co chtějí jít domů,“ svěřila se Rachel, bývalá hráčka, Super.cz.

Tyhle odchody trápí nejen pořadatele a moderátora, ale i diváky, kteří se zatím nedočkali pořádného boje o titul Survivora.

„Vůbec nechápu, co se to tam letos děje. Myslím si, že i Ondra je z toho hotový. To s Filipem byla pěkná trapárna. Prý: Ondro, vždyť to víš. To jako vážně? A Mikýř je vedoucí celého tábora,“ uvedla divačka.

„Tak příští rok si účastníci řeknou, že se pojedou zadarmo opálit, shodí pár kil, a až je to nebude bavit, tak pojedou domů. Ach jo, tento rok je to fakt hrůza,“ napsala další.

„Nevím, proč tam lezli. To je nejhorší Survivor, který se vysílá. Za odchody bych jim napařila pokuty. Jak může být hasič člověk, který očividně prohrál duel a celou soutěž probrečel, to nechápu,“ napsala sledující.

„Poslední kmenovka byla opravdu propadák. Myslím, že Ondra stále čekal, že se ten Filip zvedne a odejde, a ono nic. Musel se tam takhle ztrapňovat,“ řekl.

„Nakonec to vyhraje ten, kdo nebude chtít jako jediný odstoupit,“ směje se fanoušek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám