Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Následující text obsahuje spoilery. V reality show Survivor opět došlo k několika překvapivým momentům. Hru totiž opět dobrovolně opustili hned dva hráči.

O pokračování ve hře měli původně bojovat čtyři hráči, avšak pouze dva se mohli vrátit. Osud tomu ale chtěl jinak. První soutěžící Jakub se rozhodl odstoupit ze zdravotních důvodů, a tak ho už moderátor Ondřej Novotný (46) ani nepustil do souboje. Bylo totiž jasné, že by ho pustil.

„Není tajemství, že mám už velké problémy s uchem. Dospělo to do fáze, kdy hůř slyším, neustále mi v uchu píská. Myslel jsem si, že to zvládnu, ale bourá to i moji psychiku. Nejsem schopný hrát všechny hry, protože je všude voda, také bydlíme u vody, a když ti někdo zakáže kontakt s vodou, tak je to skoro nemožné. Dneska půjdu domů, nemá smysl to prodlužovat, už tady nemám co dělat. Je mi to strašně líto. Je to pro mě fakt hodně těžké,“ řekl během kmenové rady.

Dalším dobrovolníkem na odchod domů byl Filip. Ten se sice do souboje s Mikýřem a Jackem postavil, avšak dobrovolně prohrál. Co přesně stojí za jeho dobrovolným odchodem, není jasné, žádné zdravotní problémy na rozdíl od Jakuba neměl.

„Nebudu nic vymýšlet, nebudu ti lhát do očí, protože tě respektuji, respektuji celou soutěž. Měl bych to asi první, kdybych chtěl, cítil jsem, že mi to jde. Je mi to líto, ale zároveň to jinak nejde,“ řekl Filip Ondřeji Novotnému, který se ho zeptal na vyhodnocení své prohry, bez konkrétního upřesnění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám