Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Survivoru proběhl souboj o odměnu, který představoval brunchové menu. To nakonec získali Lovci, avšak zjistili, že si každý z nich může dopřát pouze jeden chod a nesmí se mezi sebou dělit.

O rozdělení jednotlivých chodů mezi hráče rozhodl Filip, protože se ujmul i čtení vzkazu s pravidly. Na Jacka zůstala malá odměna, tedy pouhý kokos, který mu Filip vybral, protože nemohl kvůli zranění souboj absolvovat a všeobecně vydává nejméně energie.

V Survivoru došlo k ostrému konfliktu

Tohle rozhodnutí se ale Jackovi vůbec nelíbilo a pustil se do ostré hádky, která nebrala konce. Dokonce řekl, že takové rozhodnutí padlo kvůli barvě jeho pleti. „Černý Jack dostal bílý kokos,“ řekl rýpavě Egypťan, kterého hráči okamžitě napomenuli, aby tak nemluvil. Navíc je znát, že už ho mají po několika podobných slovních přestřelkách plné zuby.

„Tohle mě extrémně uráží, z nás všech udělal rasisty. Jasně, proto dostal bílý kokos. Chápeš to, ale není to první ani poslední věc,“ řekl Jakub, kterého celá situace rozesmála, ale zároveň vytočila. I proto si s Jackem zřejmě zanadával do debilů a volů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám