Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestý taneční večer StarDance byl věnovaný filmovým hitům. V zákulisí soutěže panovala už před přenosem dobrá nálada. Na parketu se tentokrát jednotlivé páry objevily v nejrůznějších kostýmech a o zábavné proměny v kostymérně rozhodně nebyla nouze.

Jeden z nejvýraznějších převleků na tanečním parketu oblékl pár Dominik Vodička a Darija Pavlovičová (22). Zatímco mladá herečka se s parukou s dlouhým copem stala Fionou z oblíbené pohádky o Shrekovi, tanečník pobavil blond účesem, ve kterém měl znázorňovat prince Krasoně.

V zákulisí se dobře bavila i Eva Adamczyková (30). Ta se proměnila v hvězdu filmu Rebelka a úsměv ji neopouštěl ani krátce před nástupem na taneční parket. V zákulisí se pustila i do hrátek s manželem a před objektivem vesele pózovali. Společně čas v zákulisí StarDance trávili ale naposledy. Marek Adamczyk (36) v šestém kole soutěž opustil.

Fotografům v zákulisí během příprav neunikl ani obnažený hrudník Vavřince Hradilka (37), který své tělo rád vystavil, srandu si ze sebe s přehledem dělal i Josef Maršálek (42), který po zákulisí běhal s turbanem na hlavě.

Uvolněná atmosféra rozhodně nebude v zákulisí StarDance chybět ani před sedmým charitativním večerem. Ten je již tradičně věnovaný Centru Paraple a soutěžící se tentokrát nemusejí bát vyřazování. Výtěžek bude i letos směřovat na konto společnosti založené Zdeňkem Svěrákem a občanským sdružením Svaz paraplegiků.

Reklama

Další články

Načítám