Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestý večer taneční show StarDance byl konečnou pro herce Marka Adamczyka (36) a tanečnici Lenku Noru Návorkovou (33), kteří byli dle komentářů velmi oblíbeným párem.

V soutěži však stále zůstává Markova manželka Eva Adamczyková (31), kterou tohle taneční loučení přirozeně zamrzelo.

„Je mi to samozřejmě líto, naštěstí neodchází úplně, pořád se s ním budu vídat, normálně žije dál, takže je to super,“ řekla nadlehčeně Super.cz těsně po přenosu s úsměvem. „Věnoval tomu spousty energie, s Lenkou si sedli a v zásobě měli vymyšlené hrozně hezké věci, tak nám je třeba natočí aspoň na video a ukážou nám to. Marek ten odchod tak hrozně hezky popsal a pojal, že to tu situaci trošku zlehčuje,“ svěřila se Eva s tím, že se vyřazení manžela zřejmě odrazí i na jejich společné domácnosti, na kterou neměl ani jeden příliš času.

„Nikdo u nás nic nedělal, protože jsme ani jeden nebyli doma. Takže třeba pes bude mít trošku klidnější režim a Marek třeba bude mýt to nádobí, protože jsme to moc nezvládali. Naštěstí nejsme bordeláři a občas bylo nakoupeno,“ prozradila světová sportovkyně.

Konec Lenky a Marka zasáhl také tanečníka Jakuba Mazůcha (36). „Pro mě to bylo nejintenzivnější vyřazování tím, že jsme tak s Lenčou k jejich rodině přirostli. Takže jsem to prožíval víc než u předchozích vyřazování,“ podotkl.

Reklama

Další články

Načítám