Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční premiérový díl Výměny manželek nebyl ochuzen o překvapivé okamžiky. Výbušná Věra (43) šokovala svým odlišným životním stylem, a to jak náhradního manžela, tak i diváky.

Všechny překvapila výrokem, že své děti, desetiletého Míšu a sedmiletou Elišku, koupe jen občas. Podle ní stačí děti koupat dvakrát týdně, během zbylých dnů je dostačující ratolestem umýt jen ruce anebo šmouhy na obličeji.

Diváky zvedlo ze židle nejenom to, že své děti málo koupe, ale i to, že její rodina prý utratí měsíčně přes 8 tisíc za cigarety. „Důkaz, že stále existují lidé, kteří by se raději neměli rozmnožovat,“ napsala první z rozhořčených divaček a lavina komentářů začala. „Nechápu, jak ji napadlo, že chce být máma. Takový životní přešlap,“ přidala se další. „Já jsem to vzteky ani nedokoukala,“ napsala rázně jiná milovnice této reality show.

Kontroverzní díl byl pro oba páry zajímavou zkušeností. Útěchou pro rozzuřené diváky může být to, že Věra se nyní s odstupem času od natáčení přiznala, že se snaží alespoň malinko napravit. „Dalo mi to jednu věc, že u nás se na záchodě kouří, to musí být nedobrý. Doma se změnilo, že jsme se spolu vzali, a jinak žijeme spokojeně jako dříve,“ řekla Věra TN.cz.

Nikol a Jirka, tedy rodiče z druhé strany výměny, jsou i dnes přesvědčení, že rodina nebyla a není úplně v pořádku. „Já se obávám, že tam hraje alkohol velkou roli. Popíjí víc, než by bylo potřeba. Odbude si nějaké povinnosti vůči dětem, nějakou brigádu, pak jde do hospody. To je jediné, co ji zajímá podle mě,“ řekla v bonusových videích Nikol.

Reklama

Další články

Načítám