Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý díl nové Výměny manželek byl nejen zajímavou podívanou, ale také silným příběhem. A to zejména kvůli Kateřině a Dominice, která prochází tranzicí. Narodila se totiž v mužském těle.

Maminka Katka přihlásila rodinu do Výměny proto, aby zjistila, jestli chce zůstat s Dominikou. Její proměna pro ni není jednoduchá, a dokonce otevřeně přiznala, že problémy řešila i sebepoškozováním. V tomto vztahu se také objevila nevěra.

A jak pokračuje jejich vztah dnes? Po Výměně manželek se prý Katka a Domča rozešly. „Byly u nás nějaké vztahové změny, byl tam rozchod a teď je to ve fázi, že nevíme, jestli to je, nebo není rozchod. Přesto bydlíme pořád spolu a říkáme si, že bez sebe nedokážeme být,“ svěřila se Katka, která si prý našla náhradní bydlení, avšak tráví většinu času v původním bytě.

Krach vztahu prý stál opět na obou stranách. „Rozchod byl ze stran nás obou. Ano, byl nějaký problém, já jsem někoho potkala, myslela jsem, že s ním budu, ale přesto zase jsem s tou Domčou, se kterou je mi dobře. Náš vztah tady je, máme se rády. Já jsem Domči ublížila nevěrou, ona si prochází svou proměnou a všechno se řeší,“ řekla Katka televizi Nova.

Pokud jde o Dominiku, tak dala Katce na vybranou, zda bude s ní, nebo s někým jiným. Otevřený vztah prý nehodlá akceptovat. „Ne, tuhle variantu nedokážu, ať si Káťa zvolí mě, nebo někoho jiného. Třetí osobu nesnesu, takže jsem to zavrhla a Káťa dostala na vybranou,“ podotkla.

Katka také přiznala, že pro ni není jednoduché fungování tohoto vztahu, co se týče sexuality. „Hodně to rozhodovalo, ale přesto, že jsem někoho potkala, tak je mi dobře s Domčou jako člověkem. Sama se sebou balancuji, jestli je ten sex důležitý, nebo se dají najít i jiné věci, co se týče postelové stránky. Ale parťáka do života v Domči mám,“ vysvětlila maminka dvou dětí, která se prý po Výměně manželek začala soustředit také na sebe a své sebevědomí. Dřív jí totiž přišlo, že pouze žije život své partnerky a její proměny.

Pokud jde o děti, tak je měly nějaký čas ve střídavé péči. Odloučení partnerek prý špatně vnímala zejména starší dcera, která měla pocit, že se jí rozpadla rodina. Aktuálně jsou prý spokojené, že jsou už opět všichni pohromadě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám