Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani tentokrát nebude v premiérové středeční Výměně manželek o překvapivé okamžiky nouze. Po dobu deseti dnů si tentokrát vymění domácnost temperamentní Nikola z Náchoda, která se přestěhuje do usedlé domácnosti v Praze.

Na druhou stranu zamíří výbušná Věra (43), která bude šokovat odlišným životním stylem. Hned na začátku náhradního manžela Jirku překvapí tím, že své děti, desetiletého Míšu a sedmiletou Elišku, koupe jen občas. „Jak je to s tím koupáním, jak často je koupete?“ zeptá se Věra náhradního tatínka. „Každý den,“ odpoví Jirka. „Každý den? Já je koupu dvakrát za týden, nejsou tak špinaví a upocení,“ překvapí Věra. „Umyjí si ruce a tváře, to bohatě stačí,“ dodá maminka, která je z nové rodiny překvapená.

Především z toho, že všichni tráví hodně času venku. Věrka se má v Náchodě starat o pětiletou Elišku a čtyřletého Jiříka, který je podle ní občas neposlušný, a tak tatínka šokuje znovu, když se zeptá, zda ho může plácnout přes zadek, anebo má na něj raději zvýšit hlas.

Na druhé straně republiky také nebude o překvapivé momenty nouze. Nikola (29) má s Výměnou manželek zkušenost. „Před šestnácti lety byla moje maminka ve Výměně manželek. Mně bylo dvanáct let. Pomohlo nám to a od té doby s ní mám lepší vztah,“ prozradí Nikola hned na začátku.

V nové rodině z dopisu zjistí, že jejím úkolem bude krmit králíky, morče a hada. Bude zaskočena absencí jídelního stolu, tím, že se dětem nečtou pohádky a chybí jim základní věci v domácnosti, rodina pak podle tatínka utratí 8,5 tisíce měsíčně jen za cigarety.

Reklama

Další články

Načítám