Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) momentálně bojuje v reality show Survivor 2024, což je pro ni obrovská zkouška fyzické i psychické odolnosti. Doma nechala manžela Josefa Koktu (67) a tři děti, o které se šikovný tatínek stará zcela sám.

Ornella v Dominikánské republice v sobotu oslavila i své jednatřicáté narozeniny. A jak její muž podotkl, účast v drsné reality show jí chtěl dopřát, aby si také konečně něco užila.

„Měla dvanáct let kolotoče kolem dětí, muže a rodiny, tak potřebovala nějaké dobrodružství a vytržení z té všední reality,“ řekl Super.cz Kokta.

Ten ale své ženě moc šancí nedával. „Moje reakce byla rozpačitá, řekl jsem jí, ať do toho určitě neleze, protože je to tak náročná záležitost, že to nepřežije,“ práskl, jaká byla jeho první reakce. Nakonec ale Ornellu povzbudil.

Patří ostatně k jeho osudovým ženám, která ve společnosti uměla „prodat“ své žensky tvarované křivky. Se svými odvážnými výstřihy umí být středem pozornosti každého večírku a pánové mají rázem problém dívat se jí do očí. Přesvědčit se o tom můžete v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám