Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) letos soutěží v drsné reality show Survivor. Na nějakou dobu tak opustila svoji domácnost, kterou obývá s manželem Josefem Koktou (67) a jejich třemi dětmi.

Sám Josef Kokta nám přiznal, že když Ornelle přišla nabídka, tak z ní nebyl úplně nadšený.

„Moje reakce byla rozpačitá, řekl jsem jí, ať do toho určitě neleze, protože je to tak náročná záležitost, že to nepřežije,“ prozradil Super.cz s tím, že Ornellu nakonec nevšední dobrodružství přesvědčilo, a v její cestě ji tak podporuje. „Měla dvanáct let kolotoče kolem dětí, muže a rodiny, tak potřebovala nějaké dobrodružství a vytržení z té všední reality,“ řekl.

Pokud jde o domácnost a tři děti, tak je na ně Josef Kokta zcela sám. Přesto je na sociálních sítích znát, že úlohu otce zvládá na jedničku, a v očích mnoha fanynek je jeho tempo velmi obdivuhodné.

Na domácnost jsem sám, rodina není. Reakce jsou hlavně od žen, které řeší, co vařím a podobně. Těší mě to, děkuju za poklony, které mi ty holky skládají, je to dřina,“ svěřil se podnikatel. A jak oznámili odlet maminky dětem? „Nějak jsme to neřešili, nejmladší jsou mrňaví a Quentin byl v pohodě,“ podotkl Josef, který se aktuálně stará i o Ornelliny sociální sítě a spolupráce.

Pokud jde o Ornellu v Survivoru, tak věří, že její silná stránka bude fakt, že má ráda lidi, dovede komunikovat s každým a je pohodová holka. Přesto si Josef nemyslí, že jeho manželka bude v reality show až do konce.

„Ne, tomu nevěřím, myslím si, že ji určitě vyhodí. Hlavně má ráda jídlo, a když nebude mít jídlo, tak bude nepříjemná a bude to špatný, no,“ řekl s úsměvem a zároveň nevyloučil, že se Ornella může prát s nějakými zdravotními problémy, které ostatně pravidelně postihují téměř všechny hráče. Maminka tří dětí se navíc potýkala se zdravotními komplikacemi po porodu třetího dítěte.

„Myslím, že se to může podepsat, její tělo toho má za sebou opravdu dost. Může se to projevit vlivem podnebí nebo i fyzické zátěže, která ji může sejmout. Sice jezdí na koni, ale v reality show je fyzická zátěž, na kterou není zvyklá,“ dodal Josef Kokta.

Reklama

Další články

Načítám