Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Vojta Kotek (36) prozradil, že se narodil se zdeformovanou hlavou. V zábavném pořadu Máme rádi Česko se tak dotkl vážného tématu. Jako miminko podle svých slov nepatřil k těm nejhezčím.

„Já jsem se narodil se zdeformovanou hlavou. Skutečně. Už to malinko splasklo, ale měl jsem takzvaný kefalhematom. Je to, jako když máš na hlavě ještě jednu hlavu a jenom nevíš, kde se na ní vyskytne ten obličej,“ prozradil během natáčení pořadu Máme rádi Česko.

„Prý za to může moje maminka, která při porodu špatně dýchala,“ dodal, ale po chvíli tohoto tvrzení začal trochu litovat. „Teď mi trošku leží v hlavě, že jsem z toho osočil tu maminku. Teď je mi to líto, protože ona prokázala obrovskou odvahu, že si mě z té porodnice domů přivezla. Tam ležela spousta jiných hezčích dětí,“ omluvil se veřejně své mamince.

„Ty jsi říkal, že špatně dýchala, ale když z ní leze medicimbal, jak by asi měla dýchat. Já myslím, že chyba byla v tom, že jsi měl tu druhou hlavu,“ utahoval si z Vojty jeho protihráč Jakub Prachař (40).

„Já jsem se narodil hezkej, ale pak to může dopadnout i takhle špatně. Narodíš se hezkej a pak se cestou něco porouchá,“ vtipkoval Prachař, který byl kapitánem týmu ve složení herec Matěj Hádek, režisér Vojtěch Moravec a moderátorka Lucie Bechynková. Kotek měl v týmu modelku Denisu Dvořákovou, moderátora Petra Svěceného a baviče Richarda Genzera.

Reklama

Další články

Načítám