Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí řadu oblíbené show Peče celá země vyhrál jedenadvacetiletý student medicíny Vojtěch Vrtiška! Hned v prvních dílech všem ukázal, že mu talent, nadšení ani nápady a preciznost nechybějí. Rychle se tak stal jedním z favoritů soutěže.

Když se krátce před začátkem finálového dílu tvůrci na Facebooku ptali diváků, kdo podle nich vyhraje, drtivá většina odpověděla, že Vojta.

„Celou soutěž prošel nejlíp a hodně pomáhal i ostatním. Celkově byla tahle parta taková fajn,“ zhodnotila třetí řadu Peče celá země divačka Vlaďka.

„Všichni tři jsou skvělý, ale přála bych to Vojtovi, je mladý a moc šikovný,“ doplnila ji svým názorem Marcela.

„S finálovou trojkou jsem spokojená, všichni jsou úžasní a šikovní. Nad všechny ale vyčnívá Vojta. Od začátku podává velmi vyrovnané vynikající výkony, je samostatný a často zachraňoval ostatní před průšvihem,“ zhodnotila Žanda.

Foto: Česká televize
Ve finále Peče celá země se sešli Vojta, Tereza a Roman

Faktem je, že bodoval po všech stránkách. Nejen těch pekařských a cukrářských, ale i lidských. Zamilovali si ho diváci, tleskala mu porota i moderátoři a dopustit na něj nedali ani ostatní soutěžící.

Cukrařina ho lákala už od dětství. „Když si všichni kamarádi hráli s autíčky, tak já jako malé dítě běhal všude s vařečkou,“ vzpomínal v rozhovoru pro Deník student 1. ročníku 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.

„Představa, že do náročného studia ještě peču, mě dost děsila. Ale přišla mi pozvánka na casting, tak jsem to zkusil,“ doplnil Vojta, který je rád, že do toho nakonec přece jen šel.

Vítěz třetí řady, který si odnesl i poukaz na vybavení vybranými elektrospotřebiči, už ví, jak s výhrou naloží.

Foto: Česká televize
Moderátorka Tereza Bebarová a porotci Peče celá země Míša Landová a Josef Maršálek

Mám vyhlédnutou hodně velkou ledničku, kam se vejde hodně dortů. Momentálně mám ledničku běžné velikosti, sedí mi tam tři dorty, potřeboval bych tam vmáčknout čtvrtý a ten už se tam prostě nevejde. Americká lednička by se rozhodně hodila. Robot už by taky asi zasloužil odpočinek, tak uvidíme," zamyslel se.

Peče celá země si každopádně užil od začátku až do konce. „Mnozí ze soutěžících jsou dnes mými přáteli. Přestože to může znít trochu pateticky, chvíle ve stanu patřily k nejšťastnějším v mém životě. Hned bych se tam vrátil, kdybych mohl,“ dodal Vojtěch Vrtiška.

Reklama

Další články

Načítám