Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Martina Kynstlerová odstavila své dvě soupeřky a vyhrála druhou show Peče celá země, diváci nechápavě kroutili hlavou. Měli za to, že vášnivá milovnice odvážných barevných kombinací na první místo rozhodně neměla. Během dvou let všem zlým jazykům dokázala, že si výhru rozhodně zaslouží.

Od doby, co vyhrála oblíbenou televizní soutěž, toho stihla dost. Zhubnout, porodit dalšího potomka, vydat kuchařku Slaně, sladce, boubelatě, a nejen to! Je hvězdou kuchařských kurzů, a tak se jí koníček stal také pracovním úvazkem.

„Kurz neobyčejných zákusků a druhý den kurz čokoládových pralinek. Měla jsem možnost opět potkat nové tváře, ale hlavně musím říct, že všichni účastníci byli neuvěřitelně šikovní!“ chválila si žáky únorového kurzu.

Pro ty, kdo se před ostatními stydí, mají trému nebo chtějí péct tam, kde to znají a jsou na to zvyklí, má parádní nabídku, která se neodmítá.

„Chcete se naučit péct zákusky ve vlastní kuchyni? Nestíháte termíny vypsaných kurzů? Nic není problém, přijedu za vámi,“ informovala Martina, která se proslavila tím, že milovala odvážné barvy a taky nedala dopustit na plísňový sýr Niva.

Reklama

Další články

Načítám