Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televize Nova odvysílala první díl minisérie Iveta mapující život a kariéru tragicky zesnulé jedinečné popové hvězdy Ivety Bartošové (†48).

Hlavní roli Ivety Bartošové ztvárnila herečka Anna Fialová. Do role její první lásky Petra Sepéšiho se převtělil herec Vojtěch Vodochodský. „Ne všichni ji poslouchali, ale každý o ní slyšel. V osmdesátých letech se ze dne na den stala hvězdou, kterou si přála být, stejně jako tisíce dospívajících tehdy i dnes,“ uvedl v tiskové zprávě, která byla poskytnutá Super.cz, kreativní producent TV Nova a držitel Českého lva Matěj Podzimek.

Minisérie se dočkala své premiéry už před dvěma lety a aktuálně je dotočená již třetí série. Avšak někteří diváci se k první sérii dostali až nyní a ohlasy jsou opět velmi intenzivní. A to jak pochvalné, tak kritické.

„Viděla jsem zatím první díl a za mě dobrý. Je docela těžké najít herce, aby odpovídali skutečnosti. Snaha ale byla. Už se těším na další díl,“ uvedla jedna z divaček.

„Líbilo se mi to, jenom podle mě mohly mít protagonistky lépe udělanou paruku. To mi hrozně bilo do očí. Ale chápu snahu vytvořit dobový účes,“ napsala další.

„Nic proti herečce, ale Iveta…to byla něha sama, koukalo jí to z očí. Její gesta, byla pohybově nadaná a v hlavní herečce jsem Ivetu Bartošovou vůbec neviděla,“ podotkla fanynka zesnulé zpěvačky, se kterou další souhlasí. „Pěkné, jen výběr hlavní role je mimo. Vůbec se jí nepodobá,“ napsala jedna z fanynek.

„Už jsem to celé viděla a je to moc pěkné. Herci se mi líbili, a zejména Sepéši byl tomu skutečnému velmi podobný,“ pochválila divačka.

Reklama

Další články

Načítám