Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelná podoba, ze které opravdu mrazí. Tvůrci seriálu Iveta stáli před natáčením třetí řady minisérie před těžkým úkolem. Museli najít mladého herce, který by ztvárnil jediného syna Ivety Bartošové (†48). Po náročném hledání se nakonec najít dvojníka povedlo.

Filmaři hledali nejrůznějšími způsoby; výzvy sdíleli i na facebookových stránkách castingových společnosti. Chlapce, který jako by z oka vypadl synovi Ivety Bartošové, nakonec objevili. Super.cz tvůrci seriálu exkluzivně prozradili, že se role zhostil Karel Šimek, pro kterého je seriál první filmovou zkušeností.

„Tohle je moje první filmová zkušenost,“ svěřil se třináctiletý Karel Šimek, jenž je naprostým dvojníkem Artura Štaidla. „Inzerát na roli Artura jsme našli na Facebooku. Po prvním kole a kamerových zkouškách se dlouho nikdo neozýval, tak jsem měl za to, že vybrali někoho jiného,“ svěřil se mladý herec o cestě, kterou ke své roli absolvoval.

„Pak nám zavolali s tím, že postupuju dál. Byl jsem hodně nervózní, ale pak jsem zjistil, že natáčení asi nebude zas tak zlé – a Mike Samir je hrozně fajn. Myslím, že mě vybrali díky tomu, že jsme si s Arturem hodně podobní. A podle lidí kolem natáčení umím i hrát,“ svěřil se k natáčení dvojník Artura.

Do natáčení závěrečné řady Ivety naskočil Karel Šimek scénami se svou seriálovou maminkou Annou Fialovou a Davidem Prachařem ztvárňujícího Josefa Rychtáře. Natáčelo se v pražské Uhříněvsi.

Karel Šimek se narodil v roce 2010 v pražské Krči. Podle rodičů byl od mala neuvěřitelně zvídavý, kamarádský, a protože má také staršího bratra, kterého se snažil neustále dohnat, i velmi učenlivý. Jako malý chtěl být právě hercem, v posledních letech pokukuje i po práci veterináře. Uvidíme, jakým směrem se jeho kroky, po první seriálové roli, nakonec vydají.

Reklama

Další články

Načítám