Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40) bude mít doma co vysvětlovat. Nepoznal totiž svou přítelkyni Saru Sandevu (26) a zaměnil ji za jiné slavné dámy!

V jedné z her show Máme rádi Česko jsou spojeny podobizny dvou známých osobností do jedné a na soutěžících je, aby obě tváře identifikovali. Tentokrát produkce spojila tváře dvou osudových žen Jakuba Prachaře, maminky Dany Batulkové (66) a přítelkyně Sary Sandevy. Tu kapitán červeného týmu nepoznal ani na třetí pokus.

Svoji lásku zaměnil za Jitku Schneiderovou, Simonu Krainovou i Karin Babinskou. Naštěstí do toho ale nezamotal svou exmanželku Agátu Hanychovou. „Mámu jsi poznal bezpečně a sám si zodpovíš, co jsi nepoznal,“ varoval kamaráda Libor Bouček.

„My už se jeden druhému dlouho nedíváme do očí. Vypadá to jako moje holka, že jo,“ zastyděl se Jakub Prachař. „Máš problém, kamaráde,“ zhodnotil věcně prekérní situaci Vojta Kotek. „No nic, pojďme to přejít bez bodu, tohleto. Pro Jakuba možná na dlouho bez bodu,“ pobavil se Libor Bouček na Jakubův účet.

Bouček měl velkou radost z toho, že se mu do soutěže podařilo po jedenácti letech přemlouvání dostat jeho oblíbenou kapelu J.A.R. v čele s Danem Bártou, která byla v týmu Jakuba Prachaře. V týmu Vojty Kotka se pak ukázala mladá herecká generace - Marta Dancingerová a protagonisté filmu Bratři Oskar Hes a Jan Nedbal.

Reklama

Další články

Načítám