Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze sálů kina ve Slovanském domě se hosté premiéry komedie Franta mimozemšťan přesunuli na after párty, kterou si nenechali ujít, i když se vzhledem k deštivému počasí jevila příjemnější varianta návratu do tepla domova. Jen Tereza Ramba vyrazila raději za dětmi.

Mejdan v klubu Lávka se pořádně rozjel, alkohol tekl proudem, a aspoň skleničku vína si dal snad každý. Ve velkém se točilo i pivo, kterému dal přednost představitel titulní role Jakub Prachař (40), který se spolu s přítelkyní Sarou Sandevou (26)výborně bavil.

Veselou náladu měla po premiéře i Petra Hřebíčková (44), která si volný večer bez třech dětí, které má doma, užila u sklenky bílého vína s přáteli a zářila úsměvy. Petra hrála ve filmu kamarádku hlavní hrdinky, jejím hereckým partnerem byl Vasil Fridrich, který dorazil i se synem, který je také filmař. Ten dělal v kině společnost herečce Sáře Rychlíkové. Ta byla ještě nedávno spojována s hereckým kolegou Markem Lamborou (28). Ale možná je už všechno jinak.

U piva se bavila i krásná herečka Kateřina Marie Fialová (27), která si zahrála brněnskou agentku CIA. S výběrem drinku si sedla s režisérem Rudolfem Havlíkem. Zpěvák Julian Záhorovský vyrazil s těhotnou partnerkou, takže s ní držel basu a alkohol ho nechal chladným. A nealkem začínal večer i nový herecký idol Filip Březina. Ten nedávno přiznal, že je čerstvě single, ale o společnost krásných žen nouzi rozhodně neměl.

Reklama

Další články

Načítám