Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středeční Výměně manželek se tentokrát bude řešit nelehké téma. Maminka Katka neví, zda má zůstat ve vztahu, kde tatínek prochází změnou pohlaví. Během natáčení vyjde najevo, že ani ona si během posledních let neprocházela lehkým obdobím.

Přeměna pohlaví, kterou s Dominikou prochází, pro ni není jednoduchá. Problémy ve vztahu se odrazily na Katčině psychice, a jak sama přiznala, hledala záchranu v sebepoškozování. „Spousta těch problémů s Domčou vzniká i tím, že si říkám, že jsem silná, že to zvládnu, ale vnitřně to pak nezvládám. Pak si to obracím proti sobě, což asi všichni vidí na mých rukách,“ svěřila se maminka Kateřina na kameru.

Viditelných jizev na jejích rukou si hned ze začátku všimnul i náhradní tatínek. „Prostě sebepoškozování žiletkou, všechnu tu frustraci ze sebe jsem se snažila dostat tou bolestí. Nebylo to rozumné řešení, v tu chvíli mi to samozřejmě pomáhalo, zpětně vím, že to byla blbost, že to byla berlička a lepší je o problémech mluvit,“ dodala Katka s tím, že už to nedělá. Její příběh se dotknul i diváků Výměny manželek, kteří středeční premiérový díl viděli s předstihem na Voyo.

„Nejvíc líto mi bylo té maminky Katky. Bylo vidět, že neví, jak z toho ven. Měla pořezané ruce, protože nebyla vůbec v psychické pohodě. Odsoudit tatínka s kozama je jednoduché, ale kdo v takové situaci nikdy nebyl, tak to stejně nemá šanci pochopit,“ napsala jedna z divaček.

„Pepovi chyběla empatie. To, že se necítí ve svém těle, člověk dokáže pochopit, ale on myslel jen na sebe. Nikoliv na Kateřinu a své dvě děti. Katka mu je/byla oporou, ale on jí už ne. Ona zůstala jen kvůli dětem, ale už zapomněla, že je taky žena, matka. On se zachoval jako sobec a ignorant,“ napsal další z televizních diváků. „Já chápu, že Domča chce být ženou, ale nemůže v tom držet partnerku, můžou zůstat přáteli, ale tohle ji zničí. Tady bych to viděla na nový život pro obě,“ bylo v další z mnoha zpráv.

Reklama

Další články

Načítám