Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z postupu do semifinále měli Darija Pavlovičová (22)Dominik Vodička (27) obrovskou radost. Během osmého večera StarDance předvedli divákům hned dva tance. Herečka nejen svým slowfoxem, ale i scénickým tancem dojala diváky. Studenou sprchu od nich tentokrát dostal porotce Václav Kuneš, který měl podle lidí ohodnotit pár třemi desítkami.

Tanečník Václav Kuneš (48) se v osmém večeru StarDance vrátil po letech na místo porotce. Zastoupil Tatianu Drexler, která bohužel onemocněla. „Ještě ráno netušil, že bude sedět oháknutý v přímém přenosu, vybrali jsme Václava, protože má veliký vztah k tancům,“ svěřila se na začátku pořadu Tereza Kostková (47) s tím, že Kuneš také pomáhal se svou company tvořit tance pro tento večer.

Svou účastí ale diváky u televizních obrazovek moc nepotěšil. Darija s Dominikem dostali za první tanec 28 bodů, za ten druhý pak 29 bodů, což bylo podle diváků málo. „Co tam ten Kuneš plkal? Nejlepší scénický tanec večera, jeden z nejlepších scénických tanců historie StarDance a jako 9, jo?“ napsal jeden z diváků rozhořčeně.

„Tohle byl tanec za 3×10! Nechápu, že nedostali plný počet. Mně se teda líbili o kousek víc než od Evy,“ napsala další z divaček. „Tánička by dala desítku,“ okomentovala situaci další divačka, se kterou ostatní souhlasí a doufají, že v dalším kole usedne ve StarDance opět Tatiana Drexler. „Pan Kuneš si na Darju a Dominika normálně zasedl, měli dostat 2krát 3 desítky,“ stálo v další z mnoha zpráv, kde se diváci shodují v tom, že během večera, a hlavně při scénickém tanci byli Darija a Dominik špatně hodnoceni.

Někteří z diváků také nechápali, proč Václav Kuneš takto hodnotil tanec, který s dvojicí trénoval. Tanečník Dominik Vodička se však pod příspěvek ozval. „Co dneska nezaznělo a mrzí mě to, je fakt, že choreo jsem dělal já. Tak jsem vám to sem chtěl jenom napsat, protože mi to přijde fér. Jsem strašně rád, že se vám to takhle líbilo! Darija je bohyně, tančit 1 minutu z 90 sekund sama, byl to risk a podle komentářů vyšel,“ připsal do komentářů Vodička.

Reklama

Další články

Načítám