Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani na osmém večeru StarDance nechyběla spousta hvězdných hostů. Soutěž tentokrát opustili Josef Maršálek (42) a Adriana Mašková a semifinále soutěže mají jisté čtyři páry. Kdo se na parketu po zhasnutí kamer objevil tentokrát?

V publiku nechyběl přítel Josefa Maršálka, který poslední dva díly vynechal kvůli práci. Vedle Petra, se kterým teď známý cukrář kvůli StarDance trávil minimum času, nechyběla na pražském Výstavišti ani Tereza Bebarová (48). Herečku pojí s cukrářem nejen velké přátelství, ale společně se potkávají i při natáčení show Peče celá země. Ve fialovém saku jí to velmi slušelo a StarDance si nenechala ujít se svou dcerou.

S dcerou se na parketu objevil také houslista Pavel Šporcl a svou mladší ratolest vyvedl rovněž herec Vladimír Kratina. Taneční večer si nenechal ujít ani spisovatel Patrik Hartl s manželkou. Podporu rodiny měla v sobotu v sále opět Iva Kubelková (46)Evě Adamczykové (30) držel pěsti v publiku její muž Marek Adamczyk. Mezi hosty se objevil též zpěvák a herec Vojta Drahokoupil, který překvapil novou image. Nechal si totiž ostříhat své dredy. Kdo si nenechal StarDance ujít, se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám