Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během šestého soutěžního večera ve StarDance se představilo šest soutěžních párů, které se tentokrát převtělily do filmových postav. Nyní je již jasné, kdo bude pokračovat v nacvičování choreografie i příští týden…

Po sečtení bodů od poroty a televizních diváků se tentokrát museli se zbylými soutěžícími rozloučit Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, kteří se svým jivem získali druhé nejnižší hodnocení od tria porotců. V soutěži tak dál zůstává Adamczykova manželka Eva s Jakubem Mazůchem. Ta jen stěží zadržovala dojetí, když se Marek se soutěží loučil.

Páry tentokrát secvičily své choreografie na jive, waltz a tango. Přídavkem se pak stal společný tanec pod taktovkou Marka Zelinky. Páry rozdělené na dva týmy předvedly country. Soutěžícím z vítězného týmu se přičetlo po dvou bodech.

Tentokrát jsme se od hvězdné poroty ve složení Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Richard Genzer tří desítek nedočkali. Minulý týden se to v tomto ročníku podařilo poprvé, a to Ivě Kubelkové a Martinu Prágrovi.

Nejlépe hodnoceným párem byli dnes Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, za svůj waltz se radovali z 28 bodů. Naopak nejméně bodů si za jive vysloužili Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková. Olympijský kajakář hned v úvodu mírně zaváhal, když mu podklouzla bota a již se dokázal vrátit do rytmu. Diváci je ovšem v hlasování podrželi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám