Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Kubelková (46)Martin Prágr (29) zatančili ve Stardance první pomalý tanec. A to waltz na píseň z filmu Legenda o vášni. „I když je to pomalý tanec, tak je to oříšek. Snažili jsme se, aby to bylo dojemné,“ prozradila Iva Kubelková krátce po přenosu Super.cz s tím, že například trénování na první pohled lehce vypadajících zvedaček je velká dřina, jejímž následkem jsou i modřiny po celém těle.

Iva a Martin dojali svým tancem celý sál. V jeden moment zabrala kamera i Ivy dcery Natálii a Karolínu, které neudržely slzy.

„Je to krásné, je to smysl toho celého, co my tady každou sobotu vytváříme. Je to o učení se tance, ale snažíme se také přenést všem kteří to sledují tu emoci. Myslím si, že o tom to je. Ten život není jen ohňostroj, ale i o těch dojemných emocích a jsem ráda, že se nám to u toho filmového kola povedlo,“ reagovala moderátorka.

Šestý taneční večer byl posledním pro herce Marka Adamczyka (36) a jeho taneční partnerku Lenku Noru Návorkovou, kteří přirostli Ivě i Martinovi k srdci.

„Spojuje nás obrovská dřina a že se snažíme vystoupit ze své komfortní zóny. Marek s Lenkou nám budou obrovsky chybět. Marka jsem poznala až ve Stardance a je pro mě opravdový člověk, což je třeba pro mě velká lichotka. Tohle na lidech obrovsky oceňuji. Mám radost, že jsem ho poznala a můžu říkat, že se s ním znám. Lenka je úžasně milý, ochotný a profesionální člověk. Budou nám moc chybět,“ dodala Iva Kubelková.

Reklama

Další články

Načítám