Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestý večer taneční show StarDance, jenž byl věnován hvězdám stříbrného plátna, je minulostí. Soutěž tentokrát opustili herec Marek Adamczyk (36) a tanečnice Lenka Nora Návorková (33), se kterými proběhlo řádné rozloučení plné smíchu, ale také slz dojetí. Ve hře tak zůstává už jen pět nejoblíbenějších párů.

Také tentokrát seděla v blízkosti parketu spousta hvězdných hostů. Ve společnosti se po delší době ukázala herečka Denisa Nesvačilová (32), která si večer užila po boku kamarádky.

Večer si nenechala ujít ani zpěvačka Markéta Konvičková (29), jež oblékla úchvatnou sametovou černobílou róbu. Na taneční show vyrazila se svým snoubencem Reném.

Modelka a moderátorka Iva Kubelková (46) dojala svým dechberoucím waltzem celý sál, ale zejména svou rodinu, která pravidelně fandí hned z první řady. Dcery Natálie a Karolína dokonce neudržely slzy.

Herečka a moderátorka Tereza Bebarová (48) vzala do společnosti svou krásnou dceru, s níž fandily Josefu Maršálkovi (42), který je Tereziným velmi dobrým kamarádem i kolegou. V galerii se podívejte, jak probíhal šestý večer taneční show StarDance.

Reklama

Další články

Načítám