Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmý finálový večer StarDance byl prvním večerem, kdy taneční páry tančily hned dva tance. Diváky dojala především Eva Adamczyková (31), která pro Slowfox vybrala píseň od Zuzany Navarová Andělská a prozradila proč.

Byla to totiž oblíbená písnička jejího zesnulého tatínka, která zazněla i na jeho pohřbu. „Když si vzpomenu, jak tu písničku mám ráda a jak je pro mě důležitá. Nikdy jsem si nemyslela, že se mi poštěstí na tuhle písničku něco vyjádřit a dělat na ni něco jiného než jen poslouchat. Zavzpomínala jsem na svou rodinu a krásně jsem si to prožila,“ neskrývala Eva dojetí během rozhovoru pro Super.cz.

A jaká nejkrásnější vzpomínka se Evě vybaví hned při poslechu této písně? „Není to o jedné vzpomínce, je to celkový pocit, že si vzpomenete, že ty lidi máte rádi, že vám chybí, a to vlastně stačí,“ dodala.

Osmé finálové kolo StarDance se posléze stalo osudným pro Josefa Maršálka (42)Adrianu Maškovou. Právě slavný cukrář byl v minulých kolech terčem haterů, kteří každou sobotu nemohli vystát, že postupuje dál.

Reklama

Další články

Načítám