Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snowboardistka Eva Adamczyková (31) válí v letošním ročníku StarDance. Fanoušci si u televizních obrazovek užívají nejen jejího pohybového nadání, ale také toho, že Evu vidí často v sexy kostýmech.

Být takhle odhalená nebyla předtím zvyklá. „Je pravda, že tyhle šaty jsou zatím nejkratší, co jsem měla. Já to beru tak, že na to zvyklá nejsem, beru to jako roli. Vždycky ráda do každého tance jdu s tím, že je člověk trochu v roli. Ne abych byla pokaždé jen za Evu Adamczykovou. Když to vystoupení má být vtipné nebo i trochu trapné, tak proč ne. Když to funguje, a mám pocit, že to do té choreografie patří, tak s tím nemám problém,“ svěřila se Eva Super.cz.

Nabízí se tak otázka, zdali i po skončení soutěže zůstane Eva věrná podobným mini módním kouskům. „Asi ne, páč já se pak pořád hlídám, třeba na sezení to není žádná hitparáda. Tady vás navíc každý kontroluje, kostým, make-up, tak je to jednodušší. Ale myslím, že potom se uklidním. Ještě jsem neměla na sobě takovou barevnou věc a ještě tolik kamínků,“ doplnila ke svému kostýmu, ve kterém to rozparádila na cha-chu po korejsku.

Její taneční partner navíc využil své role z divadla, kde předvádí striptýz. I na parketu ze sebe strhnul kalhoty, pod nimi měl jiné. „Já jsem byl nervózní z těch kalhot, ale naštěstí se to podařilo předvést všechno do hudby. V Národním divadle moravskoslezském mám jednu dvojroli a hraju tam striptéra, tak to byl takový pozdrav do Ostravy,“ doplnil se smíchem Jakub Mazůch.

Reklama

Další články

Načítám