Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední čtveřici párů čeká v sobotu vystoupení ve StarDance. Jen jeden z nich se ale bohužel nedostane do finále. Sázkaři už mají jasno v tom, že největším favoritem celé StarDance je nadále Eva Adamczyková (30).

S kurzem 1,75 : 1 je brána jako jasná favoritka. Následuje ji Darija Pavlovičová (22) (2,7 : 1) a Iva Kubelková (46) (5 : 1). Posledně jmenovaná byla přitom ještě nedávno adeptkou na vypadnutí. K outsiderům ale tentokrát patří kajakář Vavřinec Hradilek (37).

Podle bookmakerů Fortuny bude právě on tím, kdo obsadí nepopulární bramborovou příčku. Jeho kurz na celkové vítězství je nyní 30 : 1. „Vavřinec Hradilek zůstal i během svých tanečních vystoupení tak trochu kajakářem, což se mu podobně jako řadě profesionálních sportovců před ním patrně stane osudným. A Evu Adamczykovou nechme stranou. Postup do nejlepší čtyřky je asi maximem, kterého mohl populární Vávra dosáhnout, mezi největší favority rozhodně nepatřil,“ míní Roman Kovařík ze zmíněné sázkové kanceláře.

„V podobné pozici se před startem soutěže nacházela i Darija Pavlovičová a Iva Kubelková, nicméně obě udělaly na parketu výraznější pokrok, což je zcela evidentní u známek od poroty. Postup do závěrečného večera by si tak určitě zasloužily spíše ony,“ dodal expert sázkové kanceláře.

Reklama

Další články

Načítám