Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jméno Dariji Pavlovičové (22) má dnes většina z nás spojené s taneční soutěží StarDance, kde se s partnerem Dominikem Vodičkou úspěšně probojovala mezi čtyři nejúspěšnější páry. Do povědomí veřejnosti se ale dostala už v roce 2020 díky pohádce O léčivé vodě či o rok později rolí v seriálu Kukačky. Úplně poprvé ale před filmovou kamerou stanula už dávno předtím…

Natáčení filmu Perinbaba a dva světy ovšem trvalo tak dlouho, že než se dostal do kin, Darija se stihla proslavit jinak. Právě ve „dvojce“ slavné Perinbaby ji Juraj Jakubisko obsadil do role Zubaté. A v té má k načančané hvězdě tanečního parketu, která svůdně vlní boky do rytmu hudby, pěkně daleko! V otrhaném hábitu, s dlouhou zrzavou hřívou, strašidelnou kosou a umělými šedými zuby by krásnou Dariju asi poznal málokdo.

Dost pravděpodobně žádný film na svou „dvojku“ nečekal až takhle dlouho. První Perinbaba měla premiéru v roce 1985. Teprve v roce 2017 padla první klapka jejího pokračování. Natáčení se nakonec protáhlo až takovým způsobem, že se režisér Juraj Jakubisko premiéry nedožil - zemřel 24. února. Film Perinbaba a dva světy vstoupí do českých kin 7. prosince.

Reklama

Další články

Načítám