Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před osmým večerem StarDance panovala v zákulisí soutěže opět skvělá nálada. Stres a nervozitu byste na soutěžících jen těžko poznali. Podpořit je před přímým přenosem přišla nejen porota, která byla tentokrát v mužském obsazení, ale i hvězda z desátého ročníku.

Do zákulisí přišel soutěžící podpořit Matouš Ruml, který si taneční soutěží prošel v roce 2021 po boku tanečnice Natálie Otáhalové. Své kolegy z parketu navštívil také herec David Prachař, který letos StarDance opustil jako první. Před začátkem přímého přenosu se mu ale podařilo dostat nervózní soutěžící do varu.

Vysmátá byla v šatnách i tentokrát Eva Adamczyková (30), na které byste známky trémy hledali jen těžko. V župánku se nechala zvěčnit v kostymérně, ale také vtipně pózovala s Ivou Kubelkovou a Darijou Pavlovičovou (22).

Letošní nejmladší soutěžící zásoboval její partner Dominik Vodička při přípravách dezerty, a to ve vánočním svetru. Proměnou pro osmý večer prošla také Iva Kubelková (46), která se nechala zvěčnit bez líčidel a s obří hřívou. Taneční parket v osmém kole opustili Josef Maršálek (42) a Adriana Mašková. Na to, jak to v zákulisí tentokrát probíhalo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám