Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sabina Laurinová (52) už zase oblékla svatební šaty. Sympatická herečka a její postava Alice se vdala v seriálu ZOO. Ženichem nebyl nikdo jiný než Márty v podání Martina Preisse. Nechyběl ani vášnivý svatební polibek. Laurinová se ve skutečnosti nevdávala nikdy, zato před kamerou hned několikrát.

„Naposledy jako Mery v Modrém kódu. Taky jsem se vdávala v pohádkách, na divadle,“ vzpomínala Laurinová. A nyní na ni tedy čekala veselka v ZOO. Správná nevěsta musí mít svatební šaty a kytici. „Šaty se vybíraly dopředu, Zuzka Straková je přinesla a byla jsem spokojená. Nebylo to tak, že bych je viděla až ten den. Na tu chvíli to bylo fajn. Kytice byla krásná a jako odměnu po tom dlouhém dni jsem si ji mohla odnést domů. Takže se mnou jela zpátky do Prahy a doma vyzdobila byt,“ prozrazuje seriálová Alice.

Herečka si natáčení užila. „Natáčení takových dní je svátek spíš pro přihlížející, pro ty, co jsou za kamerou, a komparz. Je to elegantní, hezké a lidi takové natáčení mají rádi. Na svatbě jsem byla několikrát jako host, dokonce jsem byla i za svědka. My herci to bereme jako každý jiný den, i když… Síla toho okamžiku na vás na vteřinu zapůsobí. Teď se tu něčemu upisujete a slibujete. Je to odpovědnost, ale ta vás přejde, hned jak se řekne stop!“ popisuje Sabina Laurinová svoje svatební natáčení.

A jak se bude Alice cítit jako vdaná paní? „Dívejte se, ani naznačovat nesmím,“ směje se herečka. To Martin Preiss je coby seriálový ženich nezkušený. „Víte, že jsem se nikdy před kamerou neženil? Sabina je tedy první. Nedávno jsem na svatbě byl, takže to mám odkoukané. Ženil se můj bratranec a bylo to krásné,“ prozradil Preiss. Tomu se role ženicha zalíbila.

„Udělal jsem si ve Dvoře Králové dva hezké dny. Odpočinul jsem si a završil to bonusem. Ano, beru to jako takový bonus, že si beru Sabinu. Ještě jsem si ji před kamerou nebral. Několikrát jsme spolu byli v láskyplném vztahu v různých jiných seriálech, ale svatbu jsme ještě neměli,“ dodal Preiss.

Reklama

Další články

Načítám