Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to až neuvěřitelné, ale budou to dva roky, co Sabina Laurinová (52) oslavila padesátku. Usměvavá herečka si drží postavu, kterou by jí mohly závidět i o mnoho let mladší ženy.

Na brněnské výstaviště, kde probíhá vesmírná výstava, která úzce souvisí s americkou NASA, se Sabina přijela podívat v outfitu, který odkrýval její vypracované bříško. „Já to tady celou dobu zatahuji. Ona ta práce člověku svědčí, je v určité kondici jak psychické, tak fyzické, ale jak člověk přestane zkoušet v divadle, tak zas poleví,“ smála se Sabina během rozhovoru pro Super.cz a tím nám odpověděla na naši lichotku.

I když byla unavená, nezabránilo jí to v tom, aby sedla do auta a přejela z Prahy do Brna. „Já jsem tady těsně po premiéře. Já jsem odpremiérovala představení Návštěva na zabití v pražském Divadle Kalich. Byla to nádherná práce, s naším kolektivem. Vzniklo jedno hezké představení v Praze, ale to mně nezabránilo, abych druhý den vstala a přijela do Brna. Je fajn občas z Prahy ujet, byla jsem pořád zavřená v divadle, tak je fajn cestovat,“ smála se.

Letos má Sabina práce nad hlavu. Exceluje i v dalších pražských divadlech, například v Divadle Metro. „Vzala jsem to letos od podlahy, hopem. Byla jsem vyprahlá po divadle, věnuji se mu od patnácti let. Pořád ho považuji za nejdůležitější věc pro mě. Stále se tam něco učím. Letos jsem jela z jedné premiéry do druhé a po osmi letech natáčení seriálu jsem potřebovala změnit žánr,“ neskrývala nadšení Sabina Laurinová během našeho rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám