Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nové divadelní hře Návštěva na zabití, kterou právě zkoušejí, hraje Sabina Laurinová (52) manželku Matouše Rumla (38). A v tom, že je o třináct let starší než on, nevidí žádný problém. „Cítím se vedle něj úplně přirozeně, ale jeho se neptejte,“ smála se herečka.

„Myslím, že v té naší divadelní rodině to funguje, protože moje Debbie je trochu hnacím motorem, je tahoun, manžela posouvá, chce mít všechno v pořádku a je trochu urputná,“ odpovídá prý věkový rozdíl i charakteristice role, kterou diváci uvidí nejprve na prknech Divadla Kalich a poté na jeho letní scéně pod Žižkovskou věží.

„Myslím, že i v běžném životě je to dneska normální, tak na tom není vůbec nic špatného. Navíc jsme v divadle, které ten věk a vrásky díky světlům a vzdálenosti od diváka na rozdíl třeba od filmu sežere,“ domnívá se herečka, která si sama soukromí střeží.

Pro veřejnost je roky single, žije jen s mladší dcerou Majou. „Otázkám na vztahy už se směju a stále říkám, že je to moje soukromá věc. Pořád si to držím. To, že se někde s někým veřejně neobjevuju, neznamená, že nemám nějaký soukromý život. Jsem naučená, že soukromí mám tak minimálně, a prožila jsem si období, kdy mi nebylo příjemně, když pak bulvár a veřejnost zasahovaly do mého osobního života. S jistými věcmi se od té doby nesvěřuji. Sice musím skousnout, když se o sobě dočtu, že jsem chudák sama. Takže ne. Nejsem chudák, jsem spokojená, ale ráda si to ponechám pro sebe,“ vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám