Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako v předešlých ročnících i na letošní StarDance se ušije neuvěřitelné množství kostýmů. Modely se vyrábějí jednotlivým tanečníkům na tělo a upravují se do poslední chvíle. Už v minulých ročnících se začalo ale recyklovat a je tomu tak i letos.

Během sedmého tanečního večera, který byl věnovaný charitě a Centru paraple, oblékla známé šaty Iva Kubelková (46). Ta na parketu předvedla fantastickou rumbu a diváci okamžitě poznali, že její model odněkud znají. Šaty už v roce 2018 vynesla na parketu herečka Veronika Arichteva (37).

„Recyklace šatu po Verče Arichtevě?“ zeptala se v komentářích jedna z divaček. „Ano, úplně ty samé měla a taky na rumbu. Zrovna tyhle jsou snadno zapamatovatelné,“ dodala další divačka. „Modely se recyklovaly už v předchozích ročnících,“ dodal jeden z diváků. To, že se ve StarDance některé šaty znovu využijí, se divákům líbí s tím, že je udržitelná móda trendy.

Během sedmého večera oblékla starší model také tanečnice Adriana Mašková. Ta vynesla výrazné módré šaty na paso doble, ve kterých na parketu zářila v roce 2015 tanečnice Tereza Bufková. Ta tehdy soutěžila po boku zpěváka Radka Bangy.

Reklama

Další články

Načítám