Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Brožová (56) opět vytasila své pověstné ženské zbraně. V pokračování krimiseriálu Polda hraje ráznou makléřku Marcelu, která se připlete k vraždě a bude patřit k hlavním podezřelým.

„Pracuje v luxusní realitce, je dost od rány a taky docela noblesní. Je příjemné se v takovém seriálu objevit a navíc jsem se tam potkala s moc fajn kolegy, které jsem dlouho neviděla,“ vzpomíná na natáčení Kateřina Brožová.

Právě mrtvola krásné kolegyně v luxusní vile přivádí kriminalisty do světa realitních makléřů a překvapivých praktik, ke kterým se někdy uchylují. Detektivové budou muset nahlédnout pod pokličku obchodu s luxusními nemovitostmi.

„Jsem organizačně schopná a výřečná, takže asi bych dokázala takovou práci dělat, ale zatím jsem nepocítila tu potřebu,“ usmívá se herečka, která se na place po dlouhých třiceti letech potkala s Davidem Matáskem.

„Potkávali jsme se na různých akcích nebo při nějakých příležitostech, i pracovních, ale přímo před kamerou jsme spolu točili v Brně a ten film se jmenoval Stalo se to v Aleppu. Hrála jsem tam s Davidem a Martinem Havelkou. Film točil Viktor Polesný a oni dva tam hráli takový parchanty, takový chlapáky, a já hrála něžnou dívku. A to je třicet let, prosím pěkně, takže tak jsme zavzpomínali,“ prozrazuje Brožová, která už jednou nabídku zahrát si v Poldovi dostala.

„Tenkrát jsem dostala nabídku na jednu epizodní roli, ale časově se to nesešlo, takže jsem ráda, že druhý pokus už vyšel. A jsem také ráda, že jsem se potkala i s kolegou Honzou Čenským. Sice jen v zákulisí, protože jsme se tak hezky střídali v maskérně, ale i to bylo moc fajn,“ uzavřela Brožová.

Související témata:
Seriál Polda

Reklama

Další články

Načítám