Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Big Brother se blíží do finále. Ve středu budou vyřazeni poslední dva soutěžící, které vyberou diváci v rámci hlasování. Zbylých pět se v sobotu utká o pohádkovou výhru ve výši 2,5 milionu korun, další vyřazování bude probíhat až přímo v rámci finálového večera.

Mezi poslední sedmičkou je i moderátorka rádia Expres FM Bára Hacsi (36), která se od začátku nejvíce obávala toho, jak zvládne dva měsíce bez telefonu, tedy hlavně bez kontaktu se svou přítelkyní Jitkou. Ta jí k Vánocům natočila láskyplné vyznání, v rámci něhož otáčela listy sešitu podobně jako Andrew Lincoln v dnes již kultovním vánočním filmu Láska nebeská. Bohužel v té době netušila, že Bára ve vile neuvidí obraz, ale uslyší jen zvuk. Ten jí zprostředkovala soupeřka Ella, která jí jednotlivé útržky textu recitovala.

I to stačilo na to, aby Báru dojala k slzám. Jak na tento okamžik vzpomíná právě Jitka? „Situace, kdy začalo běžet video, kde jsme jí s její maminkou vyjádřily svou lásku, podporu, a řekly jí, jak moc nám chybí, a ona seděla v jiné místnosti bez možnosti pohybu, pro mě byla srdcervoucí. Vlastně nevím, jestli jsem v ten okamžik brečela víc já, nebo Bára. O to víc mě mrzelo, že jsem jí natočila video ve stylu filmu Láska nebeská, které je založené na psaném vzkazu bez mluvení a Bára nemohla slyšet ani můj hlas,“ popsala s tím, že to byl okamžik, který se jí sledoval nejhůř.

A jak se Jitka připravuje na to, že na její přítelkyni - a tím pádem i na ni - bude po skončení reality show upřena větší pozornost? „Pokud se o mě bude chtít někdo zajímat, tak doufám, že budu umět být dostatečně reprezentativní. Abych pravdu řekla, takhle daleko jsem nad tím nepřemýšlela. Jsem si vědoma toho, že po skončení Big Brothera nastanou určité pracovní a sociální povinnosti, ale v hlavní roli bude Bára. A co to bude znamenat pro mě? To se necháme překvapit,“ přemýšlí Jitka nad tím, jak se s Bárou poperou s větší pozorností médií i veřejnosti.

Reklama

Další články

Načítám