Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V domě Big Brothera tekly slzy proudem, když si spolubydlící rozbalovali dárky, které jim poslali jejich rodiny a přátelé.

Dopis emočně sebral i Karolínu, jež se později ve zpovědnici svěřila, že v minulosti vedla divoký život, kvůli kterému se ocitla na pokraji smrti.

„Nerada na to vzpomínám, je to sice už sedm let, ale i tak. Bylo tam hodně alkoholu, hodně drog a noční život. Mám ještě cukrovku prvního typu, a když berete drogy, tak zapomínáte jíst, pít a extrémně mi klesl cukr. Kdybych se nedoplazila k mrazáku, ze kterého jsem vytáhla nanuk, tak si myslím, že bych umřela v kuchyni svého bytu,“ svěřila se Karolína s tím, že tento moment pro ni byl poslední kapkou.

„Postupem času jsem žila jinak. Je hrozně těžké se z těchto věcí dostávat ze dne na den. Trvalo to další rok. Jsem na to za sebe pyšná, protože to taky mohlo skončit úplně jinak. Lidský život je to nejcennější, co je,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám