Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V domě Big Brothera se hrubě porušila pravidla. A to rovnou v přímém přenosu. Na vině je tentokrát Zoe, která dala Elle při loučení do kapsy vzkaz. Šlo znát, že se snaží, aby ji nikdo neodhalil, avšak bystré oči diváků si toho všimly.

Fanoušci Big Brothera jsou aktuálně pro, aby byla Zoe diskvalifikována. Jiní se jí zastávají.

„Nemá se nic vynášet ven. Je to jedno z hlavních pravidel a není to něco jako ve smyslu, že porušila pravidla při nějaké hře. Toto pravidlo je psané ve smlouvě, pokud se nepletu. Není to v rámci nějaké jejich hry,“ uvedla jedna z divaček.

„Nova ji neumí potrestat, s tím tričkem je to výsměch divákům i vyhozenému Davidovi. Snad jí to v sobotu spočítají diváci a nevyhraje, jinak spravedlnost fakt neexistuje,“ napsala další sledující, která upozornila i na její tričko, kde je psáno, že porušila pravidla.

„Doufám, že vyhraje, a to tričko pak bude prodávat ve velkým a vydělá dalších pět míčů. A vy si tady z toho cvrknete,“ podotkla fanynka.

Jak se k této situaci postavila produkce a televize Nova? Otázkou také zůstává, zda se Zoe vůbec podívá do finále.

„Zoe porušila pravidla a za toto porušení bude Big Brotherem potrestána. Polehčující okolností v tomto případě je, že došlo k předání informace směrem ven z Domu Big Brothera, nikoli opačně, tedy směrem k soutěžícím, kteří dle pravidel musejí být od informací z vnějšku zcela izolováni,“ informovala televize redakci Super.cz se slovy, že se o trestu diváci dozví v úterní epizodě.

Související témata:

Další články

Načítám